Dossier aanmaken

Geef hier een (korte) omschrijving van het dossier. De beheerder van deze site gebruikt deze informatie om het uitgebreide dossier op de website te plaatsen. Welke natuur wordt bedreigd? Op welke termijn? Waar komt de bedreiging vandaan (overheid, bedrijf)? Zijn er websites waar meer informatie te vinden is? Is er een georganiseerde groep mensen die actie wil voeren tegen de bedreiging? Kunnen mensen zich hier bij aansluiten, en zo ja, hoe?
Locatie
Geef de locatie van de bedreigde natuur aan op de kaart. Dit is is één punt, voor gebruik op de overzichts-kaart. Kies het punt door op de kaart te klikken; de blauwe pijl komt op de door u gekozen plek te staan.
Voeg hier een afbeelding toe die een goed beeld geeft van de bedreigde natuur. Deze foto wordt o.a. gebruikt op de kaart en op de dossier pagina. Gebruik alleen afbeeldingen die vrij gebruikt kunnen worden, dus niet van nieuws-websites, maar wel foto's die je zelf gemaakt hebt.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: png gif jpg jpeg.
Account aanmaken (niet verplicht)
Wilt u zelf de uitgebreide versie van dit dossier kunnen onderhouden? Dan kunt u hier uw gewenste gebruikers-naam en uw email-adres invullen. Uw gebruikersnaam mag u zelf bedenken. Het email-adres wordt niet publiekelijk getoond. U krijgt binnen enkele dagen een email met uw inloggegevens en instructies.